Senior, kampreferat, Slagelse - Team fyn 9-4

05-01-2022

 

Slagelse – Team Fyn

 

Lørdag d. 20. november var det igen tid til seniorholdkampe, og endelig på vores ”normale” hjemmebane i Slagelse hallen efter den havde været lejet ud til vaccinecenter. Ikke nok med at vi var retur på hjemmebanen var det altså også tid til årets julefrokost efterfølgende. Så der var god stemning blandt spillere og tilskuere fra start. Vi var alle indstillet på, at der i holdkampen mod Team Fyn ville være mere modstand end tidligere holdkamp.
Første runde endte 3-0. Begge mixer vandt forholdsvis overlegent i to sæt, hvilket Sofie også gjorde i 1. damesingle, dog med lidt nervøsitet til sidst i 2. sæt. Dernæst var det tid til at Josefine skulle på banen i 2. damesingle, hvor hun desværre måtte se sig besejret i to sæt. Tre ud af fire herresingler gik også til Slagelse - især Frederik gjorde det formidabelt i 1. herresingle, hvor han slog den tidligere ligaspiller for Odense OBK Steffen Rasmussen i to sæt. Vestrup og Prüsse gjorde det godt og klarede skærene i to sæt. Desværre fik Ravn ikke hevet 4. herresingle hjem, og tabte tæt i to sæt.
Så var det blevet tid til doublerne. Begge damedouble måtte ud i lange og opslidende kampe i tre sæt. Zenia og Maja i 1. damedouble vinder, men desværre gik sejren til Team Fyn i 2. damedouble hvor Sofie og Josefine kæmpede med alt de havde lært. To ud af tre herredoubler gik til Slagelse. Frederik og Vestrup var oppe imod et bedre par på dagen, og måtte indkassere sæsonen første nederlag i herredouble. 2. og 3. herredouble var suveræne og vandt begge i to sæt.
Kampen endte med en sikker sejr til Slagelse på 9-4, hvilket der var stor tilfredshed med i truppen

 

Kampens spiller blev Mads K.! 

 

Næste kamp er en topkamp ude mod Esbjerg d. 11. december.

 

En stor tak til de tilskuere som kiggede forbi, samt vores sponsorer og samarbejdspartnere.

    https://www.slagelsebadmintonklub.dk/wp-content/uploads/2019/08/logo-beierholm-1.png                    https://www.slagelsebadmintonklub.dk/wp-content/uploads/2019/05/logo-forza.png                   

                      https://www.slagelsebadmintonklub.dk/wp-content/uploads/2019/05/sports-team-slagelse.png                          https://www.slagelsebadmintonklub.dk/wp-content/uploads/2019/05/logo-slagelse.png