Senior, kampreferat, Esbjerg - Slagelse 6-7

05-01-2022

 

Slagelse – Team Esbjerg

 

Lørdags d. 11. december spillede Slagelse 1. hold deres hidtil tætteste kamp i sæsonen mod Esbjerg. Kampen skulle afgøre hvem der endte på 1. pladsen i grundspillet, eftersom sidste kamp i gruppen til januar allerede er afgjort til Slagelses fordel. 

Holdkampen blev spillet på 3 baner. Desværre lagde Slagelse ikke godt ud med første rundes kampe i holdkampen. Efter både mixdoubler og damesingler havde været i aktion førte Esbjerg 3-1, hvor det kun var Sofie i 1. damesingle der formående at vinde. Så var der for alvor pres på Slagelses herrer. De kunne heldigvis stå for presset og svarede igen med tre sejre i herresingle, hvor det kun var Niclas, som måtte se sig besejret efter en tæt kamp i tre sæt med 21-19 i 3. sæt. Slagelse bragte derfor balance på scoretavlen med 4-4.
Det var derfor de rene doubler der skulle afgøre kampen. De to damedoubler kæmpede bravt i tre sæt, men måtte desværre begge gå fra banen uden sejr. Og så var presset igen tilbage hos herrerne – hvis holdkampen skulle vindes krævede det 3 sejre. Det startede desværre ikke alt for godt, da både 1. og 2. herredouble tabte første sæt. Og K. måtte ned og ligge i starten af andet sæt efter at være gledet og lavet et overstræk på den ene fod/akillessene, men herefter vendte det for Slagelse. Både 1. og 2. herredouble vandt de efterfølgende sæt, og da 3. herredouble samtidig havde styr på deres kamp, som blev vundet i 2 sæt kunne holdet tage fra Esbjerg med 7-6 sejr og dermed være sikker på at vinde puljen!

I slutspillet venter en stribe hold med samme kvalitet som Esbjerg, så en oprykning for Slagelse er langt fra sikret endnu.

 

Kampens spiller blev Westrup! 

 

Næste kamp er en oprykningskamp mod en endnu ukendt modstander, da Slagelse sidder over i næste runde efter Varde har trukket holdet.

 

En stor tak til de tilskuere som kiggede forbi, samt vores sponsorer og samarbejdspartnere.

    https://www.slagelsebadmintonklub.dk/wp-content/uploads/2019/08/logo-beierholm-1.png                    https://www.slagelsebadmintonklub.dk/wp-content/uploads/2019/05/logo-forza.png                                          https://www.slagelsebadmintonklub.dk/wp-content/uploads/2019/05/sports-team-slagelse.png                          https://www.slagelsebadmintonklub.dk/wp-content/uploads/2019/05/logo-slagelse.png