Slagelse 2 - Køge

09-10-2024

Slagelse 2 – Køge 1

Nu blev det tid til at Slagelse 2 skulle i kamp mod et Køge hold, som var kommet rigtig godt for land i deres to første holdkampe. Vi vidste derfor, at det ville blive en svær holdkamp.

1. mix med Rasmus og Sofie er efter 2 kampe sammen begyndt at finde hinanden, og spiller en tæt kamp hvor kampen kunne have gået til begge sider. Desværre bliver det til et nederlag i tre sæt.

2. mix med Jonathan og Line spiller en lige så tæt kamp som 1. mix. Men trods slid og god kampgejst må de se sig slået i en tæt tre sætter.

Caroline i 1. damesingle møder en god modstander og skal virkelig kæmpe for det. Første sæt bliver tabt rimelig klart, men andet sæt bliver der kæmpet og bliver noget mere jævnbyrdigt, men må desværre se sig slået i to sæt.

I 2. damesingle møder Isabella også en god modstander og kæmper også godt for at følge med, desværre ikke nok og må se sig slået i to sæt.

Jeppe Thun i 1. herresingle var kommet på en opgave som skulle teste konditionen af. Første sæt ender i ombolde som desværre går modstanderen vej og andet sæt mangler de sidste kræfter få at kunne komme med. Kampen bliver tabt i to sæt.

2. herresingle med Jeppe Løjborg i trøjen spiller en utrolig tæt kampog er en kamp der trækker ud så begge spiller er presset. Kampen kan hælde begge veje men desværre til modstanderens sige, nederlag i tre sæt.

I 3. herresingle kommer Bo aldrig rigtig med i kampen i første sæt. I andet sæt er der gang i benene og spillet men har ikke lige de sidste marginaler, og taber således andet sæt 20-22.

I 4. herresingle bliver det et ungt opgør, hvor Tobias kommer fint fra start men må hurtig sinde at kampen bliver meget svær. Kampens udfald bliver nederlag i 2 sæt og mindre skade i ryggen.

1. DD har det svært i perioder af kampen og kommer aldrig rigtig med. Super ærgerligt da pigerne ligger en god indsats Kampen tabes i to sæt.

2. DD er lidt samme historie og møder en god modstander, de prøver men må sinde det ikke er nok, nederlag i to sæt.

1. HD spiller en rigtig god kamp og får hurtigt styr på hvordan de skal spilles, dette resultere i kampens første sejr i to sæt.

2. HD gør det samme og får styr på spillet, spiller godt og dette ender med en sejr i to sæt.

3. HD spiller en tæt kamp og spiller godt, desværre spiller modstanderne også godt og dette ender desværre med et meget lille nederlag i to sæt.

Holdkampen ender 11-2 til Køge som havde et rigtig godt hold med til Vestsjælland denne gang. Vi mangler lige at få hivet de tætte kampe hjem desværre – men det har vi aftalt, at det gør vi næste gang.