Slagelse - Kolding 2

24-09-2024

Slagelse 1 – Kolding 2

Tidligere på måneden havde 1. holdet haft en svær udebanekamp mod Odense, som endte i et nederlag på 8-5.

I weekend tog 1. holdet så imod Kolding, i sæsonens første hjemmeholdkamp, hvor træneren Simon Kamper havde lagt pres på, for at vende første nederlag til en sejr på hjemmebane.

Modstanderen var Kolding, som mødte op med et meget ungt hold sammenlignet med vores. Dette skulle vise sig, at rutine stadig er godt at have med sig i bagagen.

Dagens første kampe var de to mixer med henholdsvis Mads og Zenia samt Caspar og Maja.

Mads og Zenia var overbevisende i 1. sæt, men i 2. sæt bed de unge fra Kolding godt fra sig og det gjorde, at kampen måtte i 3. sæt.  I 3. sæt var der stillingskrig indtil opholdet, hvorefter Mads og Zenia trak fra og vandt med 21-16.

Caspar og Maja leverede en svingende og nervøs start i hele 1. sæt men kæmpede i hver duel, som betød at 1. sæt blev hevet hjem med 24-22. 2. sæt viste de bedre tendenser, hvilket afgjorde sættet med 21-17.

De to sejre satte godt gang i stemningen, selvom 1. damesingle med Sofie, desværre tabte 16-21 og 15-21. Sofie udviste god kampgejst.

I 2. damesingle var der ikke tvivl om udfaldet og Jose vandt 21-15 og 21-9. Stillingen var nu 3-1 til Slagelse og herresinglerne gik i gang.

Frederik havde vanligt et gear mere i maskinen end modstanderen, og vandt 21-15 og 21-9. i 2. herresingle måtte Morten bruge hele arsenalet af rutine og god boldføling for at hive sejren hjem mod sin 20 år yngre modstander med 21-15 i 3. sæt.

De to sidste herresingler blev delt med en til hver – Niclas kæmpede men måtte se sig slået af en bedre singlespiller med cifrene 17-21 og 13-21. Med omvendt fortegn vandt Mads en sublim sejr med cifrene 21-10 og 21-10.

I damedoublerne var der ikke rigtig tvivl om udfaldene, da Zenia og Sofie tabte mod en stærkspillende modstander, mens Jose og Maja vandt sikkert. Det gjorde at stillingen nu var 7-3 inden herredoublerne.

I 2. herredouble, med doublespecialisterne Mads og Niclas, blev der gjort kort proces i to sæt med en sejr på 21-14 og 21-16. 1. og 2. herredouble måtte ud i nogle længere kampe, hvor modstanderne bed bedre fra sig. Men det kunne ikke afholde Slagelse fra at slutte af med sejre i de to sidste herredoubler også, som bød på en samlet sejr på 10-3.

Træner Simon Kamper var mere end tilfreds!