Hjemmekamp mod abc Aalborg

09-10-2022

Lørdag d. 8. oktober 2022 var der igen badminton i Slagelse Hallen, hvor Slagelses førstehold skulle spille holdkamp mod nedrykkerne fra abc Aalborg.
I første runde skulle de to mixer og første damesingle på banerne. Begge mixer var flyvende og viste rigtig godt spil og vandt begge deres kampe i to sæt. Sofie i første damesingle spillede en god kamp i tre sæt, men desværre var hendes modstander lidt skarpere i tredje sæt og tog en sejr på 21-12. Slagelse var derfor foran 2-1 efter de første tre kampe. Cecilie, som denne gang var placeret i single, tabte desværre klart anden damesingle i to sæt. Så nu var det herresinglernes tur til at komme på banen. Der havde siden sidste holdkamp været fokus på singlerne, da udbyttet og spillet ikke havde været tilfredsstillende. Om det var den ekstra træning, skal være usagt, men 3 ud af 4 singler blev vundet. Frederik i første var sin modstander overlegen og vandt let med 11 og 11. Westrup i anden herresingle var ude i en lang tæt kamp, hvor han trods sygdom hev en sejr med 18 i tredje efter at have været bagud det meste af sættet. Prüsse i tredje vandt hurtigt første sæt med 10, mens andet sæt blev en tæt omgang, som dog endte med en sejr på 22-20. Ravn i fjerde herresingle skulle møde en tidligere holdkammerat (fra SAIF tiden), som han desværre efter to sæt måtte se sig slået af med 16 og 13. Stillingen var nu 5-3, og det var nu blevet tid til doublerne. Både første og anden damedouble var ude i tre sæt – men i første damedouble med Maja og Zenia slap kræfterne desværre op og tredje sæt, som blev tabt stort med 8. Anden damedouble var tæt i alle tre sæt, men desværre blev et par kontroversielle kendelser i slutningen af tredje sæt afgørende, som blev tabt med 17.
Første herredouble kom desværre aldrig for alvor i gang, da Westrups single havde sat sine spor efter 14 dages sygdom, og kampen blev desværre tabt i to sæt. Anden herredouble måtte også se sig slået i to sæt, hvor der var især var stor skuffelse, hos Brix og K over at tabe andet sæt med 22-20, hvor de havde ført hele vejen op til 20. I tredje herredouble var sejren aldrig i fare for Ravn og Prüsse, der tog en sikker sejr med 17 og 15. Holdkampen endte derfor med et snævert nederlag på 6-7 til Slagelse, hvilket dog for holdet var noget skuffende efter holdkampens forløb.   

 

Kampens spiller blev Prüsse!

 

Næste kamp er en ude kamp mod Højbjerg i Aarhus.

 

En stor tak til de tilskuere som kiggede forbi, samt vores sponsorer og samarbejdspartnere.